Le Gadis


Hello pepss,

I'm Ayna Izzatie , PMR candidate , Malaysian .

Muka Buku


and

Le Credits


skins by : Simple
editor Gadis Semasa : Fahmi Nordin also thanks to : Nafilah Lee // Fiction and Fact

Sunday, 13 May 2012 | 0 Isu Semasa :)
K hii ebelibadi , lama gila en aku tak updatee , huwwaa busy dengan exam , fajebuk . Hm hm sorry k , kay lupa cakap assalamualiakum , hehe , k korang semua sihat ? I alhamdulilah , makin merendah tetapi makin mengurus. Busyy dengan midyear sampai makan minum pun lupa . Study hatd for pmr lah en ? Amighull aiman flirt iteww balik , hahaa i sendiri terkejutt oo :o . Mana tak nya, tiba tiba nak relay balik . Hahaaaaa lawak ahhhh , rindu nak care aku katanyaaa , k takpe sayang , kitanstart buku barumo ? Hoii gentle aku sayang diaaaamooo :o . Gila kau tak sayangm? Midyear . Tolong lahhh, akuu nak A , dapat empat lima pun jadi lau choiiii . Haaaaaa . K ahhh sampai sini je hujah I so takecare baby . Lebiuuuu


Batman Is Reading !